Stem en win.

Afgelopen jaar vroeg een student mij of ze mijn stem als voice-over mochten gebruiken bij een korte film. Een vreemde film. Het ging namelijk over Peter. Peter was eenzaam. Had geen vrienden. Behalve… Zijn kapstok.

Dit idee sprak me natuurlijk aan. Eigenlijk wilden ze een andere stem. Een bekende Nederlander. Jack Wouterse of zo. Maar die kon niet. Dus na, ik vermoed lang wikken en wegen, en nog 14 afmeldingen, kwamen ze bij mij. Wat geweldig om te mogen doen!

Op facebook zag ik zojuist dat DFC (Dutch Film Collective), hoe ze zichzelf noemen een prijs hebben gewonnen op een filmfestival. Geweldig!

Deze filmgroep is momenteel bezig in het zwarte woud (of was het Ierland of Portland, dat hing van hun budget af) een science-fiction film op te nemen. Gewoon omdat het kan en om van te leren.

Wil je de film zien en horen? Dat kan. Hieronder plaats ik de video.

Meer over de groep? http://www.dutchfilmcollective.nl/