Een avond de Parade op in Den Haag – Kunst

Het was een druilerige zaterdagavond 6 juli 2019. Het was druk op de parade in de Den Haag, ondanks de regen. Een heerlijke avond voor wat theaterbezoek.


KUNST – Tarik Moree en Tim Olivier Some

Bij de kassa gaf ik aan: ‘verras me’. En deze voorstelling werd mij naast de voorstelling ‘Come Unity’ aangeraden. Twee jonge pas afgestudeerde acteurs komen op en spelen vol enthousiasme en energie hun voorstelling. De voorstelling, die ge├»nspireerd is op de tekst ‘ART’, wordt zeer kundig gespeeld. Mooi stemgebruik, goed in contact en echt prettig om naar te kijken. De voorstelling wordt in meerdere speelstijlen uitgevoerd, behalve het feit dat dit goed gedaan wordt en dat het prettig is om naar te kijken heeft het inhoudelijk nul toegevoegde waarde aan het stuk. Wat mij betreft had deze vondst dus achterwege kunnen blijven. Alhoewel ik dan misschien niet met zo veel plezier had gekeken.