Het komt eraan…

Het nieuwe seizoen komt er weer aan! Dat betekent veel nieuwe activiteiten en verhalen. Spannend zijn natuurlijk weer altijd die momenten voordat ik een les ga geven, een training instap, een presentatie doe of een tekst om in te spreken ontvang. Ook ik heb angsten. Gedachten vol twijfel. Kan ik het nog wel? Even giert mijn maag dan zo waardoor het lijkt alsof er geen maag meer is, alleen nog maar lucht. Ik twijfel, was dit verstandig? – Twijfel beschouw ik als een kwaliteit, totdat je je erdoor laat leiden. – Er is geen weg meer terug. Ik moet het doen. Uiteindelijk haal je er plezier uit. Je kan het wel. 

Oftewel, ik zet alle positieve zaken in werking om mezelf tot handelen te brengen. En actie! 

Daar ga ik. Een nieuw seizoen. Nieuwe kansen, nieuwe prijzen. Knallen maar!